30 napos Tapintás Garancia

 Ha nem vagy elégedett azzal amit kaptál akkor

100% Pénzvisszafizetést vállalunk!*


A hivatalosan 14 napos elállási jogot meghosszabbítottuk, így 30 napig küldheted vissza a megrendelésed ha nem vagy elégedett!

*Csak és kizárólag eredeti terméket tudunk vissza venni! Nem volt hordva és nem lett kimosva!

A tapintás garanciával a jogszabályban biztosított 14 napos elállási határidő helyett mi
30 napos elállást biztosítunk Vásárlóink részére!

Az Outletes termékeket nem tudjuk se vissza venni se cserélni.
Ez minden terméknél külön fel van tüntetve!

 

3 féle sima termékcsere lebonyolítás közül választhatsz
 

  1. Hagyományos termék visszaküldés - cseretermék kiküldés

A terméket visszajuttathatod postán vagy csomagküldő szolgálattal.
Ez esetben címezd a csomagot kereskedésünkbe:
ÜRES PÓLÓ Kft.
1064 Budapest, Vörösmarty utca 36 sarki épület
A feladás időpontjáról küldj egy e-mail értesítést.
A visszaküldés saját költségre történik, utánvétes szállítást nem áll módunkban fogadni.


 

  1. Van cserecsomag szolgáltatásunk.
    Ez esetben elküldjük a kért csere terméket, melynek kézbesítésekor a GLS futár egy úttal a visszaküldendő csomagodat is átveszi.
    Az egyszerűbb és kedvezőbb költségű oda-vissza csomag szolgáltatás díja: 2.490 - Ft, amit a futárnak kell fizetni.

 

  1. A postázási költségek elkerülése érdekében a csere kereskedésünkben személyesen is intézhető, ehhez azonban előzetes egyeztetés szükséges.  

 

Ha eldöntötted, hogyan szeretnéd intézni a cserét akkor, tölts ki ezt a nyomtatványt:

 

Garanciális feltételek

Jótállás, Garancia

 

Lehet-e utólagos elállási joggal élni?

A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 20.§-a alapján minden fogyasztónak joga van 14 napon belül indoklás nélkül elállni a rendeléstől.
(Fogyasztónak a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény. 8:1. § 1. bekezdés 3. pontja szerint csak a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy minősül.)

Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a hivatkozott kormányrendeletben szabályozott elállási jogot jogi személyek részére is biztosítjuk, ugyanakkor jogi személynek minősülő Vásárló elállása esetén a termék ellenértékének 20%-kal csökkentett összegét áll módunkban visszafizetni jogi személynek minősülő Vásárló részére.


A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ez az összes olyan esetre vonatkozik, amikor a terméket nem a saját igényeitek alapján készítjük el (üres póló rendelése esetén). Azonban a személyre szabott termékek esetén a Fv.T. 5. §-ának (c) értelmében a vevő nem gyakorolhatja elállási jogát. Ennek egészen egyszerű oka van, a saját igényeiteknek megfelelően kialakított termékek a továbbiakban már nem továbbértékesíthetőek. A további problémák és félreértések elkerülése érdekében mindenkit megkérünk, hogy nagyobb rendelések leadása előtt, egy próbarendelés formájában győződjetek meg a helyes méretekről és színekről. Ezzel elkerülhető, hogy szennyezzük a környezetünket egy sor feleslegesen legyártott pólóval.

*A 30 napos pénz visszafizetési garancia csak és kizárólag természetes személyek részére szól, akik nem rendeltek szitázott vagy hímeztetett egyedi terméket, valamint nem lett használva, vagy kimosva a termék. (B2C)
Egyéb nem természetes személy esetén a mindenkori ÁSZF érvényesül. (Cég esetén nincs elállási lehetőség teljesítés után.)

Mi van akkor ha hibás terméket kaptam kézhez?

A gondos ellenőrzés ellenére ritkán előfordulhat, hogy hibás termék kerül kiszállításra. Ilyen esetekben, ha a minőségi hiányosságért az Üres póló.hu a felelős, a termékeket minden további nélkül kicseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat. A visszaküldés következtében keletkező szállítási költségeket teljes egészében átvállaljuk. Ettől függetlenül a terméket bérmentesítve küldjétek vissza hozzánk, aminek a költségeit utólag megtérítjük. Megkérünk titeket, hogy értesítés nélkül ne küldjetek vissza terméket, előbb közöljétek velünk a hiba jellegét és a rendelés tranzakciószámát e-mail formájában az itt látható címen: info@urespolo.hu  Ezt követően a szerviz munkatársai azonnal felveszik veletek a kapcsolatot.

 

 

 

 

 

 

Dokumentum helye