Férfi | Női | Márkák | Kategóriák |Nyári sapka| Hívd szakértő kollégánkat +36706555872

Nyári leltár miatt 2023.07.22 és 2023.08.06-ig lassabban küldjük a csomagokat. Megértésetek köszönjük! 

Férfi | Női | Márkák | Kategóriák |Nyári sapka| Hívd szakértő kollégánkat +36706555872

Nyári leltár miatt 2023.07.22 és 2023.08.06-ig lassabban küldjük a csomagokat. Megértésetek köszönjük! 

B and C

Belga cég, Európai méret számozás.

Érezd át a finom tapintású pamut érzést, a kényelmet és a prémium minőséget
az ikonikus #E termékekkel vagy a Hi i'm organic vonallal.

Gyerek, női, férfi B&C póló, galléros póló, pulóver, nadrág, trikó, atléta

118 féle termék / 109 féle szín
XS-től 5XL méret elérhető

B&C - Az Elegancia és Minőség Találkozása a Ruházatban

A B&C (Berendsohn & Claessens) egy olyan nevet takar, amely a minőségi ruházat és az elegancia iránti elkötelezettséget szimbolizálja. A vállalat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a divatiparban, és elkötelezett amellett, hogy magas minőségű termékeket kínáljon az ügyfeleinek. A B&C azoknak szól, akik értékelik a kifinomult stílust, a kényelmet és a tartósságot a ruhatárukban.

 

Az alapítók, Berendsohn és Claessens, már az indulás pillanatától fogva arra törekedtek, hogy a B&C neve egyenlő legyen a kiválósággal. A vállalat általános elve az, hogy a ruházat nem csak viselet, hanem egy életstílus kifejezője is. A tervezőik odafigyelnek a részletekre és a divat legújabb trendjeire, miközben nem feledkeznek meg a klasszikus és időtálló stílusokról sem.

 

A B&C termékei kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a gyártási folyamat minden szakaszában szigorú minőségellenőrzésen esnek át. Ez biztosítja, hogy az ügyfelek mindig magas szintű termékeket kapjanak, amelyek hosszú ideig megőrzik eredeti állapotukat. A vállalat nemcsak a külső megjelenésre helyezi a hangsúlyt, hanem arra is, hogy a ruhák kényelmesek legyenek viselni, és megfeleljenek a mindennapi élet kihívásainak.

 

A B&C kollekciók széles választékát kínálják, amelyek mindenki számára tartalmaznak valamit. A női és férfi ruházati vonalak mellett a gyermekkollekciók is a kifinomult tervezést és a praktikusságot ötvözik. Legyen szó akár egy elegáns üzleti megjelenésről, akár egy laza hétvégi stílusról, a B&C mindig kínál valami megfelelőt.

 

A vállalat társadalmi felelősségvállalásának fontos szerepe van a működésében. A fenntarthatóság és az etikus gyártás iránti elkötelezettségük megnyilvánul azáltal, hogy kizárólag olyan alapanyagokat használnak, amelyek környezetbarátak, és támogatják azokat a kezdeményezéseket, amelyek a divatipart fenntarthatóbbá teszik.

 

A B&C nemcsak egy ruhamárka, hanem egy életstílus is. Azok számára, akik értékelik a minőséget, az eleganciát és a tartósságot, a B&C a választásuk. Legyen szó munkahelyi megjelenésről, különleges alkalmakról vagy mindennapi viselésről, a B&C ruházat mindig kiváló választás a stílusos és magabiztos megjelenéshez. A B&C - ahol az elegancia és minőség találkozik a ruhatárban.

Tovább
 

Érezd át a finom tapintású pamut érzést, a kényelmet és a prémium minőséget.
Női, férfi és gyerek termékek széles választéka megtalálható nálunk.

A főbb kategóriák: rövid ujjú póló, galléros póló, pulóver, kabát és mellény.
A 150 és 190 jelzés a vastagságot jelöli. A nagyobb szám a vastagabb anyag.

Tovább