Napszemüveg

Vége a hunyorgásnak! A Kdeam polarizált lencséje csökkentik a szemek vakító és erős fény általi megeröltetést.

A KDEAM polarizált napszemüvegek kiküszöbölik a bosszantó vagy akár vakító tükröződéseket. A polarizált üveg hatására élesebb látást biztosít az intenzív fényviszonyok között. 

Gondoljunk például a vakító hófödte tájra, vagy a csillogó víz felszínére.  Eső után, amikor a nap alacsonyabban áll, milyen nehéz látni a nedves utat? Ezek a látási viszonyok zavaróak és akár veszélyesek is lehetnek. A polarizált napszemüvegeket azonban úgy tervezték, hogy megakadályozza ennek előfordulását.

A polarizált napszemüvegek olyan speciális szűrőt tartalmaznak, amely elhárítja és elnyeli a vízszintesen orientált fényt. A vízszintesen orientált fény, ami a vízszintes felületekről visszapattan. Környezetünk folyamatosan elnyerli vagy visszatükrözi a napfényt különböző irányokban, mely zavarhatja a látásunkat. 

Tovább
 

A színek kontrasztosabbak így még szebbnek látjuk benne a világ. Nyugtatja a szemet autóvezetés közben. Kiváló választás kültéri programokhoz, strandoláshoz, túrázáshoz, biciklizéshez és téli-nyári sportokhoz egyaránt, ugyanis a KDEAM napszemüvegeknek erős, jól kiképzett kerete megbízható és strapabíró intenzív használat esetén is. 

 

Széles színválasztékban, legyen az női, férfii vagy uniszex a KDEAM polarizált napszemüvegeket Magyarországon az Üres Póló webáruházban kaphatóak.

Tovább