Gildan

Gildan póló gyerek, női, férfi póló, galléros póló, pulóver, nadrág, trikó, atléta...

Kanadai cég, Európai méret számozás Első osztályú minőség.

Különböző vastagságú trikópólógalléros pólópulóver.

79 féle szín. XS-től 5XL méret elérhető. Válaszd ki azt, amelyik neked tetszik!

A Gildan egy nagy nemzetközi divatmárka, amelyet Kanadában alapítottak 1984-ben. Azóta a cég jelentős növekedést ért el, és ma már a világ egyik legnagyobb ruhagyártó vállalatai közé tartozik. A Gildan termékei közé tartoznak a pólók, pulóverek, zoknik és más ruhadarabok, amelyeket számos országban értékesítenek. A cég folyamatosan fejleszti termékeit és gyártási folyamatait, hogy még jobb minőséget és fenntarthatóságot biztosítson.

A Gildan termékei kiváló minőségűek és kedvező árúak, így nagyon népszerűek a fogyasztók körében. A vállalat egyik legfontosabb célkitűzése a vásárlói elégedettség és az, hogy biztosítsa, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ruhadarabot. A cég több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a ruházati iparban, és a minőség, a stílus és az innováció mindig az elsődleges szempontok között szerepelték a termékek fejlesztése során.

A Gildan elkötelezett a fenntarthatóság és az etikus gyártás iránt. A cég fontosnak tartja, hogy tiszteletben tartsa a környezetet és a munkavállalók jogait, és azon dolgozik, hogy csökkentse környezeti lábnyomát. Ennek érdekében a Gildan bevezette a fenntarthatósági stratégiáját, amely magában foglalja a vízhasználat csökkentését, az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentését és a megújuló energiaforrások használatát. A vállalat továbbá magas etikai szabványokat követ a munkavállalók jólétének és az emberi jogok védelme érdekében, és rendszeresen auditálja beszállítóit, hogy biztosítsa, hogy azok is betartsák az etikai elveket.

Tovább
Új termék
Elérhető: 15870 db
Kedvencekhez
Uniszex póló Gildan GI5000 Heavy Cotton Felnőtt póló -S, White
Márka
Gildan
Szín
White
Súly/vastagság
170-199 g/m2
1 869 Ft
RRP: 2 079 Ft Az RRP az azonos kategóriájú,márkájú, minőségű és anyagú cikkek hozzávetőleges kereskedelmi ára, amelyet más kereskedők kínáltak, amikor a cikk először új állapotban került forgalomba.
Elérhető: 34 db
Kedvencekhez
Gyerek póló  Rövid ujjú Gildan Softstyle Youth T-Shirt   Zafírkék   urespolo.hu
Gyerek póló  Rövid ujjú Gildan Softstyle Youth T-Shirt   Zafírkék   urespolo.hu
Gyerek póló  Rövid ujjú Gildan Softstyle Youth T-Shirt   Zafírkék   urespolo.hu