Polarizált napszemüveg

Vége a hunyorgásnak! 

A KDEAM polarizált napszemüvegek kiküszöbölik a bosszantó vagy akár vakító tükröződéseket. A polarizált üveg hatására élesebb látást biztosít az intenzív fényviszonyok között. 

Ideális a KDEAM polarizált napszemüveg vezetéshez, kerékpározához, futáshoz, horgászathoz, ünnepségre, buliba, napfelkeltéhez...

Nem ajánlott hordani medencében, folyóban vagy tóban, mert a vízben lévő apró homokszemek megkarcolják a szemüveglencse bevonatát képező védőfóliát.

 Ajándék szemüvegtok és törlőkendő.

A polarizált napszemüvegek olyan speciális szűrőt tartalmaznak, amely elhárítja és elnyeli a vízszintesen orientált fényt. A vízszintesen orientált fény, ami a vízszintes felületekről visszapattan. Környezetünk folyamatosan elnyerli vagy visszatükrözi a napfényt különböző irányokban, mely zavarhatja a látásunkat. Gondoljunk például a vakító hófödte tájra, vagy a csillogó víz felszínére.  Eső után, amikor a nap alacsonyabban áll, milyen nehéz látni a nedves utat? Ezek a látási viszonyok zavaróak és akár veszélyesek is lehetnek. A polarizált napszemüvegeket azonban úgy tervezték, hogy megakadályozza ennek előfordulását.

A polarizált napszemüvegek olyan speciális lencséket tartalmaznak, amelyek kifejezetten arra tervezettek, hogy csökkentsék a vakító napsütés okozta kellemetlenségeket és javítsák a látási élményt. Ezek a szemüvegek rendkívül hasznosak lehetnek kültéri tevékenységek során, például autóvezetés, vízi sportok, síelés vagy egyszerűen csak a mindennapi élet során. A polarizált lencsék olyan kényelmi funkciókat biztosítanak, amelyek széles körben elterjedtek a szemüvegviselők és a szabadidős sportok szerelmesei körében egyaránt.

 

A polarizált napszemüvegek lencséi speciális bevonatokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy elnyeljék a vízszintesen rezgő napfényt, miközben átengedik a függőlegesen érkező fényt. Ez a mechanizmus csökkenti a vakító tükröződéseket és a felesleges ragyogást, ami különösen hasznos lehet vezetés közben, különböző vízi környezetekben vagy hógörgetegben.

 

A polarizált lencsék előnyei közé tartozik az is, hogy javítják a színkontrasztot és a képélességet. Ennek köszönhetően a tárgyak és a környezet részletei élesebben jelennek meg, ami kényelmesebbé teszi a látást. Ez különösen előnyös lehet olyan helyzetekben, ahol fontos a pontos és részletes vizuális észlelés, például sportolás közben vagy a természetben való kirándulás során.

 

Az ilyen típusú napszemüvegek alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz is. Azokban a helyzetekben, ahol erős napfény van, a lencsék sötétebbek lesznek, így hatékonyabban szűrik a káros UV-sugarakat. Ugyanakkor árnyékosabb vagy homályosabb környezetekben a lencsék világosabbak lesznek, hogy megfelelő látást biztosítsanak.

 

Fontos megjegyezni, hogy a polarizált napszemüvegek nemcsak a szemvédelemben játszanak szerepet, hanem a kényelem és a divat terén is. A különböző stílusokban és keretekben elérhető polarizált napszemüvegek lehetővé teszik a viselőjük számára, hogy egyaránt kifejezze egyedi stílusát és élvezze a látásukra gyakorolt pozitív hatásokat.

 

Az ilyen típusú napszemüvegek népszerűsége az évek során növekedett, mivel egyre többen ismerik fel azok előnyeit és sokoldalúságát. Legyen szó aktív szabadidős tevékenységekről vagy mindennapi életről, a polarizált napszemüvegek olyan eszközök, amelyek egyszerre nyújtanak védelmet a káros napsugarakkal szemben és hozzájárulnak a kiváló látási élményhez.

Tovább
 

Vége a hunyorgásnak! A Kdeam polarizált lencséje csökkentik a szemek vakító és erős fény általi megeröltetést. A színek kontrasztosabbak így még szebbnek látjuk benne a világ. Nyugtatja a szemet autóvezetés közben. Kiváló választás kültéri programokhoz, strandoláshoz, túrázáshoz, biciklizéshez és téli-nyári sportokhoz egyaránt, ugyanis a KDEAM napszemüvegeknek erős, jól kiképzett kerete megbízható és strapabíró intenzív használat esetén is. 

 

Széles színválasztékban, legyen az női, férfii vagy uniszex a KDEAM polarizált napszemüvegeket Magyarországon az Üres Póló webáruházban kaphatóak.

KDEAM Hungary, KDEAM Magyarország, KDEAM Europe, UV400 szűrés

Tovább