Női rövid ujjú póló

A női rövid ujjú póló egy olyan alapdarab, amely minden gardróbban megtalálható. Kényelmes viselet és sokoldalúsága miatt a nők körében nagyon népszerű. Az ilyen pólók legtöbbje könnyű és légáteresztő anyagból készül, például pamutból, amely ideális azoknak a nőknek, akik szeretik a laza és kényelmes viseletet.

Nálunk minőségi Anvil, Fruit of the Loom, Gildan, Sol's, Kariban, Russell, B&C, Comfort Colors, Skinnfit, Just Ts, American Apparel, Stedman vagy SG női rövid ujjú póló kínálatot találsz.

A pontos termék vastagságot a lent található Részletek -> Leírás első sora jelzi!

  • 140-169 g/m2 vékony/közepes anyag (kellemes aláöltözetnek, tavasszalnyáron)
  • 170-199 g/m2 közepes vastagságú anyag (megfelelő bármilyen évszakhoz)
  • 200-219 g/m2 vastag anyag (strapabíró, erős anyag, ideális bárhova + munkaruhának)
  • 220-279 g/m2 vastagabb anyag (galléros póló és pulóvereknél közepes vastagságot jelent)
  • 280-349 g/m2 nagyon vastag anyag (galléros póló és pulóvereknél nagyon vastagnak minősül)

A női rövid ujjú pólók sokféle színben és designban elérhetőek, így minden nő megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt. Az alap színek, mint a fehér, a fekete vagy a szürke, mindig divatosak és könnyen kombinálhatóak bármilyen nadrággal vagy szoknyával. A mintás és feliratos pólók pedig egy kis egyediséget visznek az öltözködésünkbe.

A női rövid ujjú pólók sokoldalúsága miatt viselhetjük őket különböző alkalmakkor és helyzetekben is. Ideálisak lehetnek a mindennapi viseletre, de akár sportoláshoz is. Ezen kívül remekül kombinálhatók más ruhadarabokkal is, mint például farmerrel, sorttal vagy akár szoknyával.

Tovább