Férfi rövid ujjú póló

A férfi rövid ujjú póló egy alapdarab a férfi ruhatárban. Az alap színű vagy mintás anyagból készül, leggyakrabban pamutból, és a testre simuló, kényelmes illeszkedés jellemzi. A rövid ujjak lehetővé teszik a kényelmes mozgást, és a nyitott kialakítás jól kombinálható más ruhadarabokkal, mint például a nadrág vagy a farmer. Az elegánsabb verziók fehér vagy pastel színűek, míg a sportosabb verziók élénkebb színekben készülnek.

Föbb márkák amit itt találsz: Fruit of the LoomGildan, B&CKaribanSol's Anvil, Tee Jays, Just Hoods, Stedman, SG, Russell Europe

A pontos termék vastagságot a terméknél található Részletek -> Leírás első sora jelzi!

  • 140-169 g/m2 vékony/közepes anyag (kellemes aláöltözetnek, tavasszalnyáron)
  • 170-199 g/m2 közepes vastagságú anyag (megfelelő bármilyen évszakhoz)
  • 200-219 g/m2 vastag anyag (strapabíró, erős anyag, ideális bárhova + munkaruhának)
  • 220-279 g/m2 vastagabb anyag (galléros póló és pulóvereknél közepes vastagságot jelent)
  • 280-349 g/m2 nagyon vastag anyag (galléros póló és pulóvereknél nagyon vastagnak minősül)

 

A férfi rövid ujjú póló az egyik legnépszerűbb ruhadarab az egész világon. Kényelmes, praktikus és sokoldalú viselet, amelyet szinte minden férfi szívesen visel. A rövid ujjú pólók legtöbbje könnyű és légáteresztő anyagból, például pamutból készül, amely kiválóan alkalmas a meleg időjárásra.

A férfi rövid ujjú pólók sokféle színben és designban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő darabot. Az alap színek, mint a fehér, a fekete és a szürke, mindig divatosak és könnyen kombinálhatóak bármilyen nadrággal vagy shorttal. A mintás és figurás pólók pedig egy kis egyediséget visznek az öltözködésbe.

A férfi rövid ujjú pólók sokoldalúsága miatt viselhetjük őket különböző alkalmakkor és helyzetekben is. Ideálisak lehetnek a mindennapi viseletre, de akár sportoláshoz is. Ezen kívül remekül kombinálhatók más ruhadarabokkal is, mint például farmerrel, nadrággal vagy akár kardigánnal.

Tovább