Blog

KDEAM polarizált napszemüveg

Prémium minőség
TOP termék
Márkák
Napszemüveg
Szűrés törlése
Virag
Virag
2021.07.13 13:50
KDEAM polarizált napszemüveg

Napjainkban a napszemüveg nem csak kiegészítő, de mindennapi életünk szinte elengedhetetlen tartozékává vált.

A napsugarak ellen tudjuk, hogyan védjük bőrünket, de fel vagyunk készülve a szemünk védelmére? Nem csak nyáron fontos, hogy óvjuk szemünk az erős fényviszonyoktól, de szinte minden évszakban, ha a ragyogó napsugarak hunyorgásra kényszerítenek. 

 

Milyen napszemüveget vegyek?

Mindamellett, hogy hogyan áll és illik-e az öltözetünkhöz, fontos szempont az is, hogy tényleg védjen és ne csak divat kiegészítő legyen.
A megfelelő védelem érdekében a legjobb döntés, ha UV400-as szűrős és Polarizált napszemüveget választunk.

A polarizált napszemüvegek olyan speciális szűrőt tartalmaznak, amely elhárítja és elnyeli a vízszintesen orientált fényt. A vízszintesen orientált fény, ami a vízszintes felületekről visszapattan. Környezetünk folyamatosan elnyerli vagy visszatükrözi a napfényt különböző irányokban, mely zavarhatja a látásunkat. Gondoljunk például a vakító hófödte tájra, vagy a csillogó víz felszínére.  Eső után, amikor a nap alacsonyabban áll, milyen nehéz látni a nedves utat? Ezek a látási viszonyok zavaróak és akár veszélyesek is lehetnek. A polarizált napszemüvegeket azonban úgy tervezték, hogy megakadályozza ennek előfordulását.

A KDEAM polarizált napszemüvegek kiküszöbölik a bosszantó vagy akár vakító tükröződéseket. A polarizált üveg hatására élesebb látást biztosít az intenzív fényviszonyok között. 

Vége a hunyorgásnak! A Kdeam polarizált lencséje csökkentik a szemek vakító és erős fény általi megeröltetést. A színek kontrasztosabbak így még szebbnek látjuk benne a világ. Nyugtatja a szemet autóvezetés közben. Kiváló választás kültéri programokhoz, strandoláshoz, túrázáshoz, biciklizéshez és téli-nyári sportokhoz egyaránt, ugyanis a KDEAM napszemüvegeknek erős, jól kiképzett kerete megbízható és strapabíró intenzív használat esetén is. 

Széles színválasztékban, legyen az női, férfi vagy uniszex a KDEAM polarizált napszemüvegeket Magyarországon az Üres Póló webáruházban kaphatóak.

KDEAM Hungary, KDEAM Magyarország, KDEAM Europe, KDEAM Sunglasses UV400 szűrés

Itt találod az ajánlott napszemüvegeket!