Blog

Hogyan válassz karácsonyi ajándékot?

Blog
Karácsonyi ajándék ötletek
Karácsonyi ötletek
Szűrés törlése
Virag
Virag
2021.12.06 21:32
Hogyan válassz karácsonyi ajándékot?

Mindjárt újra itt a Karácsony! De mi kerüljön a fa alá?

Hogyan válassz Karácsonyi Ajándékot? 

 

Gyakran fejfájást okoz, hogy mivel lepjük meg szeretteinket. 

Én is már hónapok óta hegyezem a fülem, hátha elhangzik egy sóhaj. Vajon mire lehet szüksége? Minek örülne? Hányszor előfordult, hogy a karácsonyi ajándék beszerzés az utolsó pillanatig húzódott? Boltról boltra jársz, hogy találj valami különleges, személyre szóló meglepetést, de végül valami fogyasztható ( bor vagy bombon) vagy fölösleges kacat lesz belőle. 

Te mi alapján választasz Karácsonyi ajándékot? Van valami bevált ajándékod, vagy minden évben valami új meglepetéssel drukkolsz elő?  

 

Ha számodra is fontos szempont, hogy hasznos és praktikus ajándékok kerüljenek idén a fa alá, legyen nő, férfi, gyerek vagy felnőtt, és szívesen adnál valami hordhatót szeretteidnek, most összeszedtünk néhány szempontot, hogyan válassz ruhát karácsonyi ajándéknak.

 

Kinek keresel karácsonyi ajándékot? 

 

Ajándék ötlet férfiaknak

Apa, nagypapa, nagybácsi, sógor, barát vagy munkatárs. Uraknak sok esetben könnyebb ajándékot választani, legyen szó közeli családtagról vagy akár új ismeretségről. A ruházat mindig jó megoldás ha hasznos, praktikus ajándékot keresel akár mindennapi használatra. Ha összebeszéltek a munkatársakkal vagy barátokkal akár egy egész sapka -sál - kesztyü szettel is meglephetitek. 

Összeállitottam néhány Divatos és harmónikus szinkombinációt, ha esetleg nem lennél magabiztos a dolgodban. 

Ajándék ötlet hölgyeknek

 

Talán az egyik legnehezebb feladat hölgyeknek ajándékot választani. Annó Mel Gibson is feltette a kérdést “Mi kell a Nőnek?” filmjében. Ha nem láttad még, nézd meg! A jó válaszhoz több kérdés feltevésén keresztül vezet az út. (nem csak hölgyek esetében)

 

Stílus:

Milyen beállítottságú? Nem mindegy. Sportos, vagy inkább házias? Lezser vagy elegáns? Mivel tölti szívesen szabad idejét? Ha tudod rá a választ, közelebb kerülhetünk a megfelelő ajándék kiválasztásához. 

 

Szín:

Milyen a színvilága? Még mielőtt megkérdeznéd, hogy mi a kedvenc színe, ezt Te magad is ki tudod deríteni, ha végig gondolod, milyen színeket hord gyakran. A ruházatunk, cipőnk, táskánk, de még a telefontokunk is árulkodik ízlésünkről és színvilágunkról.  

 

Méret:

Ha ruhanemű mellett döntöttél, a következő meghatározó és fontos kérdés a MÉRET. 

De hogyan derítheted ki anélkül, hogy megneszelnék, miben mesterkedsz?

A méretezés amúgy is trükkös, ugyanis ahány márka, gyártó vagy ország annyi féle lehet a mérettáblázat. Ami pl. egy Európai vagy USA méretezésben M-esnek felel meg, az egy Ázsiai méretezés esetén akár XL is lehet! Úgyhogy sajnos nem minden esetben megbízható a méretezés. 

Így a legpontosabban akkor kapod meg a megfelelő méretet (ha van rá lehetőséged) Ha centivel megméred az éppen aktuálisan hordott pólót, pulcsit vagy nadrágot. Ehhez bővebb útmutatást a - hogyan válassz megfelelő méretet.

Persze tudom, erre nincs túl gyakran lehetőség, főleg titokban, arról nem is beszélve, hogy kinek lapul a zsebében mindig mérőszalag? 

Ha nem tudsz segítséget kérni egy bennfentestől, akkor viszonyítsd valakihez, akinek hasonló az alakja.

Minden esetre tartsd meg a blokkot, ha nem sikerült volna jól a tippelés, még mindig kitudjátok cserélni a megfelelő méretre.

 

Karácsonyi ruha szett családoknak, pároknak

 

Manapság újra divatos az anya - lánya, apa - fia szett, vagy akár a családi egyenöltözet. Miért is ne legyen egyforma ruhában a család? Nem csak mókás, de ezzel az összetartozást is kifejezhetjük  és erősithetjük a csapatszellemet.

Ha szerettek egységesen kinézni, válasszatok ki egy szint vagy fazont. 

 

Karácsonyi ajándék ruha ajánlatunk:

-17%
Elérhető: 313 db
Kedvencekhez
Férfi téli sapka Beechfield Vintage Flat Cap S/M, Fekete
Márka
Beechfield
Szín
Fekete
4 999 Ft
5 999 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző legmagasabb kiskereskedelmi eladási ára.